Hovězí tataráček

22.02.2019

Tady jeden slibovaný recept s masem. Rozhodl jsem se, že občas dám jak na IG i na blog nějaký recept s masem. Ne všichni totiž jste vegetariáni nebo vegani. A tak chci, aby si u mě na blogu našel každý něco. Každopádně asi víc jídel bude vegetariánských ale myslím že i ten kdo jí maso by mohl občas maso obměnit třeba právě za tofu nebo tempech. Jak jsem se ptal na IG doma dělám i lososový tatarák. Chtěli byste i na něj recept???  

CO BUDEME POTŘEBOVAT:

2 porce 25 minut

  1. 200 g Hovězí svíčkové
  2. 1 Menší cibule
  3. 5-6 Kaparů (podle chuti)
  4. 1 Polévkovou lžíci kečupu
  5. 1 Polévková lžíce olivového oleje
  6. 1 Žloutek
  7. 1 Čajová lžička dijonské hořčice
  8. 1 Čajová lžička Sójové omáčky
  9. 1 Čajová lžička Worcestrové omáčky
  10. 1 Čajová lžička soli
  11. ½ Čajové lžičky mleté červené papriky
  12. ½ Čajové lžičky mletého kmínu
  13. Čerstvý mletý pepř 

Postup:

Nejdříve si očistíme a omyjeme svíčkovou. Kterou poté nožem na škrabeme do misky. K naškrabanému masu přidáme najemno nakrájenou cibuli a kapary. Poté přidáme všechny suroviny a promácháme. Podáváme nejlépe ihned, s topinkou, bagetkou.

Dobrou chuť

J.  

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky