Hovězí tataráček
22.02.2019
Tady jeden slibovaný recept s masem. Rozhodl jsem se, že občas dám jak na IG i na blog nějaký recept s masem. Ne všichni totiž jste vegetariáni nebo vegani. A tak chci, aby si u mě na blogu našel každý něco. Každopádně asi víc jídel bude vegetariánských ale myslím že i ten kdo jí maso by mohl občas maso obměnit třeba právě za tofu nebo tempech. Jak jsem se ptal na IG doma dělám i lososový tatarák. Chtěli byste i na něj recept???

CO BUDEME POTŘEBOVAT:
2 porce 25 minut
- 200 g Hovězí svíčkové
- 1 Menší cibule
- 5-6 Kaparů (podle chuti)
- 1 Polévkovou lžíci kečupu
- 1 Polévková lžíce olivového oleje
- 1 Žloutek
- 1 Čajová lžička dijonské hořčice
- 1 Čajová lžička Sójové omáčky
- 1 Čajová lžička Worcestrové omáčky
- 1 Čajová lžička soli
- ½ Čajové lžičky mleté červené papriky
- ½ Čajové lžičky mletého kmínu
- Čerstvý mletý pepř
Postup:
Nejdříve si očistíme a omyjeme svíčkovou. Kterou poté nožem na škrabeme do misky. K naškrabanému masu přidáme najemno nakrájenou cibuli a kapary. Poté přidáme všechny suroviny a promácháme. Podáváme nejlépe ihned, s topinkou, bagetkou.
Dobrou chuť
J.

